Sabtu, 16 Maret 2019

♦ ️ Saturnus Zwart ♦ ️

Invoering.
Vandaag gaat de status van goud als een standaard van waarde naar het digitale veld. Bitcoin - digitaal goud. Bitcoin is beperkt in hoeveelheid, vereist mijnbouwkosten en wordt gebruikt als betaalinstrument. De lancering van Bitcoin heeft geleid tot de opkomst van software in de industrie op basis van de blockchain-technologie en de opkomst van Bitcoin-analogen, waarmee bestaande problemen of uitbreidende infrastructuur voor het gebruik van Bitcoin kunnen worden opgelost.

De creatie van meer dan 2000 altcoins leidde tot de opkomst van volgers en de ontwikkeling van een speculatieve markt van crypto-activa, die voorwaardelijk kunnen worden onderverdeeld in 2 soorten :

♦️ Cryptocurrency is een eenheid die is gecreëerd als een universeel betaalinstrument dat is gebaseerd op een coderingsprotocol voor computers en niet wordt beheerd door derde partijen, zoals overheden en centrale banken. Decentralisatie is een essentieel teken van cryptocurrency.

♦️ Token is een betalingseenheid die is gecreëerd als een betaalinstrument binnen de infrastructuuromgeving van het bedrijf, met een gedeeltelijk of volledig gecentraliseerd apparaat. Tokens kunnen worden beveiligd en onbeveiligd. Hieronder zullen we terugkeren naar dit probleem. Soms worden tokens vergeleken met aandelen van traditionele bedrijven.

En de crypto-markt kan worden vergeleken met de traditionele speculatieve aandelenmarkt, waar altcoins genoteerde activa zijn en Bitcoin een bronvermelding is.

_____________________________________________________________________   

Hasil gambar untuk saturn black platform

Saturnus is een symbiose van gemak en veiligheid van directe atomaire uitwisseling van crypto-activa en betrouwbaarheid van de derde-garant.

Ons doel : het creëren van een kwalitatief nieuwe, liquide en veilige over-the-counter markt. Saturn lanceert Exchange en OTC-handelsplatform voor cryptocurrencies op basis van het crosschain-protocol van Exchange Swap. De plannen van het Saturn-team om P2P-uitwisselingsdiensten aan te bieden voor handelaren, investeerders, bedrijven en makelaars.

Het probleem van de cryptomarkt.
De razendsnelle groei van de kapitalisatie van de jonge cryptomarkt tot een waarde van meer dan 800 miljard USD werd vervangen door een tendens van een lange val naar waarden onder 200 miljard USD. De totale kosten van crypto-activa daalden met 75%. Sommige activa hebben tot 90% van de waarde verloren en sommige zijn uitgesloten van de lijst met beurzen.


Tijdens de val van de markt verloren beleggers ongeveer 600 miljard USD van hun crypto-activa. Bij een langdurig vertoeven op de crypto-markt blijven de prijzen van sommige activa het minimum bijwerken. De eigenaars van dergelijke activa verliezen geleidelijk aan vertrouwen in het vermogen van de markt om te groeien en beginnen zich te ontdoen van depreciërende munten en penningen, waardoor de marktsituatie wordt verergerd.

♦️ Onzekerheid.
De meeste cryptocurrency-uitwisselingen zijn kwetsbaar voor aanvallen, hacks, diefstal en frauduleuze activiteiten, omdat cryptocurrencies de mainstream worden. De aanvallen van verschillende hackgroepen vanaf 2011 en daarna hebben zoveel beveiligingsproblemen met zich meegebracht.

In 2017 ging $ 266 miljoen dollar verloren door uitwisselingen en $ 731 miljoen dollar verloren in de eerste helft van 2018. Er zijn voorspellingen geweest door veiligheidsexperts van grotere schaal aanvallen, hacks, fraude en diefstallen nu meer mensen cryptpcurrency omarmen.

♦️ Ontoereikend toezicht in het systeem en gebrek aan goede klantenondersteuning.
De meeste uitwisselingen hebben een systeem voor toezicht en compliance dat hen kan beschermen tegen verdachte activiteiten die hen negatief kunnen beïnvloeden, zowel tijdens de pre-trade als de post-trade. Er is geen enkele vorm van analyse die hen zou kunnen beschermen, noch is er een klantendienst waar ze terecht kunnen komen wanneer zij hulp of ondersteuning nodig hebben, of het slachtoffer zijn geworden van kwaadwillende activiteiten die de veiligheid niet garanderen of vertrouwen geven bij het handelen.

Ook zijn traders niet altijd geschikt om een toegewijde 24/7/365 live chat in verschillende talen te krijgen. Dit is ook een ontmoedigende factor voor beleggers.

♦️ Schaalbaarheidsbeperkingen.
De massale toestroom van nieuwe handelaren en beleggers die het cryptosysteem betreden, heeft dagelijks geleid tot een toename van transacties, wat leidt tot een vertraging van registratie- en transactieprocessen.

♦️ Marktmanipulatie.
Zoveel oneerlijke en vluchtige activiteiten zoals spoofing, wash-trading, momentumontsteking om te pompen en dumpen vindt plaats in de cryptomarkt die ontstaat als gevolg van een gebrek aan regelgeving in het systeem.

♦️ De community vertrouwt niet langer op de belangrijkste tools van de cryptomarkt.
De markt voor cryptocurrency heeft nieuwe waarden en nieuwe ethische normen voor bedrijfsbeheer nodig.

De oplossingen van de cryptomarkt.
Saturn biedt een P2P-uitwisselingsservice voor handelaars, beleggers, bedrijven en makelaars. en een reeks onderzoeken om te helpen bij het vinden van nieuwe methoden binnen de rijping van de cryptomarkt en het vergroten van de liquiditeit van het land zodat elke gebruiker samen met dit platform ontwikkelt, elk project krijgt een audit en liquiditeit van de tokenversie, wat de Doel voor de toekomst maakt deel uit van de strategie op de markt, zodat elk element zijn eenheid zal veranderen als een gemeenschap van crypto-spelers en een nieuwe markt voor liquide en veilige over-the-counter-markt zal creëren.

Saturn biedt tweezijdige liquiditeit voor vele activa onafhankelijk. Dit levert winst op in de prijs. Saturn Het Swapprotocol om provisies te ruilen die verschillen van andere beurzen waar er extra commissies zijn die 0,2% per ruiltransactie bereiken, 0,5 - 5% voor elke over-the-counter-handel en 1 - 5% voor veilingtransacties. maar de definitieve bepalingen met betrekking tot vergoedingen zullen bij de lancering in de markt worden vastgesteld.

Atomic exchange protocol Swap voor crypto-activa.
Het directe atoomuitwisselingsprotocol maakt de uitwisseling van crypto-activa, in eerste instantie incompatibele blockchains, mogelijk zonder deelname van een derde partij. Via een atomaire transactie is het bijvoorbeeld mogelijk om Bitcoin voor Litecoin rechtstreeks van portefeuilles uit te wisselen. Swapuitwisselingsprotocol garandeert wederzijdse uitvoering van de transactie door de partijen of annulering van deze transactie als niet aan de bilaterale voorwaarden van de transactie wordt voldaan.

In ons voorbeeld heeft Bill Bitcoin en heeft Sarah een XSAT-token. Laten we zeggen dat Bill een XSAT-token van Sarah wil kopen, en Sara is klaar om het te verkopen voor Bill's Bitcoin. Door middel van het Swap-protocol maken Bill en Sarah een transactie en ontvangen ze een tegenwaarde, op voorwaarde dat elk van hen voldoet aan de voorwaarden van de transactie. Als de voorwaarden niet eenzijdig worden vervuld, gebeurt er niets en belangrijker nog, het verlies van het crypto-activum dat was gepland voor de uitwisseling, doet zich niet voor. De uitwisseling die in het voorbeeld wordt beschreven, is al geïmplementeerd in het Swap-protocol.

XSAT is een liquiditeitsteken van het Saturn Platform.
Het token liquiditeitsmodel is gebaseerd op flexibele uitwisselingsopties voor meer dan 300 cryptoactieve activa, binnen het Saturn Platform en gratis XSAT-conversie naar de belangrijkste beursgenoteerde activa: Bitcoin, Ethereum, US Dollar.

Het team is van plan de ingezamelde gelden te gebruiken in ruil voor het XSAT-token, om de liquiditeit van de door de gemeenschap gevraagde activa te waarborgen. Voor dit doel zal 51% van de activa worden gebruikt, van het totale aantal verzamelde activa. Het resterende deel van de geïnde fondsen zal een reserve vormen die zal worden gebruikt voor de ontwikkeling en de voortgang van het bedrijf.


Het XSAT-token speelt een zeer belangrijke rol voor de liquiditeit van het platform, omdat dit belangrijk is in het bedrijfsmodel en de infrastructuur van het SATURN-platform. De XSAT-tokens worden gebruikt als een offerte-item in Saturn-services, zoals uitwisselings- en over-the-counter-trats, veilingen en escrow.

♦️ Token-standaard - ERC 20

♦️ XSAT-contactadres - 0x0d9e614937a308438337a2999acf64fc86bf098a

♦️ Toewijzing van één token - 1 000, 000, 000 XSAT.

♦️ Particuliere verkoop, deze fase begon op 17 november 2018 en zal worden voltooid na de lancering van het OTC Saturn Platform, terwijl het minimumkapitaal wordt verzameld dat vereist is voor de volgende fasen en platformontwikkeling.

♦️ Geaccepteerde betaling omvat BTC, ETH, EOS, BCH, LTC, XMR, XRP, DASH.

♦️ Pre-sale, Het zal starten na de voltooiing van de privéverkoop en de lancering van de atomaire swap-uitwisseling van XSAT-tokens op het Saturn-platform. Pre-sale zal 2-4 weken duren. Door de verkoop aan een groot aantal kopers te openen, zijn we van plan atomaire XSAT-transacties met 100 cryptoactieve activa te implementeren. Ons team is van plan om halverwege december voorverkoop te openen. De uiteindelijke beslissing over de startdatum van de etappe hangt af van de vervulling van de doelen die door het team bij de privéverkoop zijn gesteld.

♦️ Openbare verkoop, het begin van de openbare verkoop is gepland in januari 2019. Ons team moet in alle voorgaande fasen veel werk verzetten, dus het is onmogelijk om de precieze datum van de opening van de openbare verkoop te vertellen. In de fase van openbare verkoop in het Saturn Platform is beschikbaar om een XSAT-token aan te schaffen in ruil voor ongeveer 300 crypto-activa.

De resterende 25% is niet gepland om te worden verkocht tijdens de tokenverkoop. 100, 000, 000 is gereserveerd voor bounty-programma en 100, 000, 000 wordt verdeeld onder projectteam. Echt geweldig toch? Maak deel uit van deze geweldige innovatie, maak deel uit van SATURN PLATFORM.

In elke fase verschillen de XSAT-prijs en de lijst met geaccepteerde cryptoactieve activa. Up-to-date informatie over kostenwijzigingen en het begin van een nieuwe fase is beschikbaar op de projectwebsite.

Na voltooiing van Token Sale zal het Saturn-team doorgaan met de implementatie van roadmap-artikelen. De XSAT-token zal beschikbaar zijn voor de handel op ons platform, na het voltooien van Token Sale. Tijdens de implementatie van het project, volgens de principes van een eerlijke prijs, zijn we van plan om XSAT ook in populaire crypto-uitwisselingen te plaatsen.

Uitgifte van XSAT-tokens en het distributiemodelEen probleem met 1.000.000.000 XSAT.
Prive verkoop
Geen XSAT beschikbaar voor verkoop
1XSAT = $ 0,075
Voltooid 22, december
________________________________________
148.100.000 XSAT
overgedragen aan Pre-sale

Voorverkoop
Geen XSAT beschikbaar voor verkoop
1 XSAT = $ 0,115
Voltooid 6, februari
_________________________________________
388.700.000 XSAT
overgedragen aan openbare verkoop

638.000.000 XSAT
1 XSAT = $ 0,13
1 XSAT = $ 0,13

Voltooid 6, maart
___________________________________________
262.152.000 XSAT


Token info :
Token Naam : SATURN
Platformtoken : Ethereum
Token type : ERC223
Prijs bij ICO : 0,0092 USD
Betaling ontvangen : ETH
Gedistribueerd bij ICO : 50%
Tokens te koop : 500.000.000
SoftCap : 1675 ETH
HardCap : 10.000 ETH

Roadmap 2.0
Lancering van Saturn - Eerste liquiditeitstoken, november 2018
Start Token Sale & start het Saturn-token (XSAT). Primaire verkoop van tokens en fondsenwerving voor het lanceren van het platform. Zie meer informatie over tokens

Escrow-transacties, februari 2019
Het kopen en verkopen van crypto-activa via een escrow-account voor betaling op een brokerage-bestelhoeveelheid vanaf 50 BTC. Registreer en plaats een bestelling

Directe atomic swap exchange, februari 2019
Lancering van het atomaire OTC-centrale Saturn-token (XSAT) in paren met BTC en USDT. Ga naar uitwisseling

Aanbieding van XSAT-token op crypto-uitwisseling, maart 2019
Koop nu een Saturn-token met +150 crypto-activa. Ga naar aankoop

♦ Uitgifte van een Saturn Black-betaalkaart, april 2019
Saturnus Black X - betaalkaart met een jaarlijkse limiet van € 300.000. Limit-editie voor houders van 10.000 Saturn-tokens. Dagelijkse betalingen, effectenrekening, aankoop van crypto-activa online tegen marktprijs, contanten over de hele wereld en veel bonussen voor kaarthouders. Pre-order betaalkaart Saturn Black

Mobiele betalingen & makelaar-app Saturn Black, juli 2019
Mobiele applicatie Saturn Black Broker in GooglePlay / AppStore. Start een betaalsysteemaccount gekoppeld aan een betaalkaart en brokerage-account.

Beveiligingstokken OTC-handelsplatform, 3Q 2019
Ruil met beveiligingstokens op het Saturn Black-platform. Beleggingscontracten op de blockchain met volledige ondersteuning van een erkende Europese makelaar en eenvoudig mobiel beheer via de applicatie.

Saturn Platform Team :

Supported by Partners.
The Saturn Black business model focuses on partnerships with time-tested companies. Our team is pleased to investors and projects interested on integretion. Join the community !

Conclusie.
Saturn-uitwisseling zal een nieuwe benadering creëren om de crypto-activa uit te wisselen voor cryptocurrency-markten. Met deze voordelen van Saturn-services, biedt het de meer flexibele en liquide transacties. Saturnus zwart zal een uitwisseling worden die veiliger, vloeibaarder en sneller is.

Saturn sociale mediakanalen :
Website: https://saturn.black
Bitcointalk-thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5075635.0
Whitepaper: https://saturn.black/wp-content/uploads/2018/11/saturn-white-paper-eng-1.0.1.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/Saturn-Black-200220127527617
Twitter: https://twitter.com/saturn_twitt
Instagram: https://www.instagram.com/saturn_xsat/
Blog: https://saturn.black/blog/

Telegram:
Saturnus Officiële groep: https://t.me/saturn_ENGchat
Officieel kanaal van Saturnus: https://t.me/saturnblack
Saturnus officiële premie: https://t.me/joinchat/JdHS-FjKRv21ihGR2y8ZyQ

Bitcointalk username : ( Rifai245 )
Bitcointalk profile link : ( https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2507650 )
Telegram username : @Rifai245
ETH address : 0xa0375170B0aB680982CCA70F25752460DADd7b4c

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

ATOMIC SWAPS WALLET - a new era for Cryptocurrencies exchanges.

You can Register for Atomic Swap Wallet here:  Atomic Swap What is Automic Wallet?  Automic Wallet is simply a multi-currency wallet wi...